Step

"American Councils for International Education" у БиХ вас позива да се пријавите на STEP програм уколико сте студент/ица факултета и ваше тренутно боравиште је Бања Лука или Сарајево.

Australija

Сајам аустралијског образовања, на којем ће бити представљена могућност студирања на више аустралијских универзитета и колеџа, одржаће се 29. октобра 2019. на Бањалучком сајму.

Regionalna

Фондација др Зоран Ђинђић у сарадњи са Факултетом политичких наука организује VII Регионалну школу политичке филозофије др Зоран Ђинђић. Школа ће се ове године бавити темом „ Јесен левице – два века марксизма'' и одржаваће се у Београду од недеље 27.октобра до суботе 02.новембра 2019.године.

Untitled Design

Словеначки језик на Филолошком факултету Универзитета у Бањој Луци у академској 2019-20. години је факултативни изборни предмет.

Zapadni Balkan

Отворен је позив студентима за пријаву на омладинску размјену „Западни Балкан упознаје Јапан: Мост у будућност“.

Image

Универзитет примијењених наука из Есена (Њемачка), заједно са фондацијом „FAIRNETZEN“, додијелиће за календарску 2020. годину 50 стипендија по 200 евра (једнократно, противвриједност у КМ) студентима I и II циклуса свих факултета Универзитета у Бањој Луци, осим студентима који су већ били корисници стипендије “WELT DER WUNDER“ или “FAIRNETZEN“.

Прилози
WordFairnetzen - prijavni formular.doc[ ]53 kB
Eureka

Вебинари у организацији московског института „Еурека“, биће одржани 18. и 19. септембра 2019. године.

Slovacka

Влада Словачке Републике у оквиру Националног програма стипендија Словачке Републике за подршку мобилности студената, докторанада, универзитетских професора, истраживача и умјетника, отворила је конкурс за стипендије за љетни семестар академске 2019/2020. године.

Books Homework Knowledge 33602

Влада Швајцарске Kонфедерације путем Kомисије за додјелу стипендија страним студентима (ESKAS) објавила је конкурс за стипендије (Swiss Government Excellence Scholarship) у академској 2020/2021 години.

Erasmus

У четвртак, 4. јула 2019. године, са почетком у 14:00 часова, Инфо центар ЕУ у БиХ и Универзитет у Бањој Луци организују информативно-промотивни догађај за програм размјене Еразмус+ у Smart Office Coworking простору – Улица Симе Шолаје 1А, Бања Лука.