Презентација BizVenture шампионата

Презентација о BizVenture 2.0 шампионату заказана је за 11. новембар 2022. године, у 10 часова, у читаоници Филозофског факултета Универзитета у Бањој Луци.

Јавни позив за ЕРАЗМУС+ размјену студената

У оквиру ЕРАЗМУС+ програма – кредитна размјена – расписан је конкурс за размјену студената на сљедећим универзитетима:

​Конкурси Министарства за додјелу стипендија

Министарство за научнотехнолошки развој, високо образовање и информационо друштво Републике Српске објавило је 31. октобра 2022. године четири конкурса за додјелу 1065 стипендија студентима првог, другог и трећег циклуса студија у Републици Српској.

УСПЈЕШНО ОДРЖАНА РАДИОНИЦА “ПАРЛАМЕТАР БИХ: УПОЗНАВАЊЕ С РАДОМ ПАРЛАМЕНТАРНЕ СКУПШТИНЕ

Студенти друге и треће године Студијског програма новинарства и комуникологије, учествовали су у интердисциплинарној радионици “ПАРЛАМЕТАР Бих: упознавање са радом Парламентарне скупштине БиХ”, која је одржана на Факултету политичких наука 28. септембра 2022. године. Радионицу је организовало Удружење грађана и грађанки “Зашто не”, а водитељи радионице били су Алдин Карахасановић и Елма Датзер.

Конкурс за додјелу стипендија студентима I циклуса студија за академску 2022/2023. годину

Министарство за научнотехнолошки развој, високо образовање и информационо друштво je расписало јавни конкурс за додјелу стипендија студентима I циклуса студија на универзитетима у Републици Српској, Босни и Херцеговини и високошколским установама у иностранству у академској 2022/2023. години.

Конкурс за додјелу стипендија студентима II и III циклуса студија за академску 2022/2023. годину

Министарство за научнотехнолошки развој, високо образовање и информационо друштво је расписало конкурс за додјелу стипендија студентима II и III циклуса студија на универзитетима у Републици Српској, Босни и Херцеговини и високошколским установама у иностранству у академској 2022/2023. години.

СТУДЕНТИ НОВИНАРСТВА И КОМУНИКОЛОГИЈЕ УЧЕСТВОВАЛИ У РАДИОНИЦИ „МЕДИЈИ И МЕДИЈСКО ОКРУЖЕЊЕ“

Активним учешћем студенати четврте године Катедре за новинарство и комуникологију значајно су допринијели успјешној реализацији радионице „Медији и медијско окружење“. Радионица је одржана јуче у Бањој Луци у организацији Медиацентра.

Конкурс за додјелу једнократних стипендија студентима из Љубиња - Фондација др Валентина Вртикапа

Расписан је конкурс за додјелу једнократних стипендија студентима из Љубиња - Фондација др Валентина Вртикапа за академску 2022/2023. годину. Конкурс је отворен од 5. октобра до 5. новембра 2022. године.

Програм стипендија њемачке привреде за 2023. годину

Обавјештавамо вас да је расписан конкурс у оквиру Програма стипендија њемачке привреде за земље Западног Балкана.