Bst

British Scholarship Trust (BST) расписује конкурс за кратке истраживачке посjeте универзитетима у Великој Британији за студенте који су уписани на постдипломске студије - магистарске или докторске студије.

Fakultet

У додатку можете погледати Конкурсе (1) за пријављивање чланова изборне комисије на организационим јединицама (2) за избор чланова Студентског парламента Универзитета у Бањој Луци (3) за избор чланова у Наставно-научна/ Умјетничко вијећа факултета/ Академије умјетности из реда студената Универзитета у Бањој Луци.

Rusija

Ријеч је о програму путем којег студенти из цијелог свијета могу добити бесплатно образовање на мастер студијама на једном од 500 најбољих руских универзитета.

Fpn2

Факултет политичких наука позива све заинтересоване на радионицу саморегулаторног тијела за штампане и онлајн медије Савјета за штампу у Босни и Херцеговини која ће бити одржана на Факултету политичких наука у четвртак 05. 12. у 12.00 часова у учионици 204.

Прилози
PdfAGENDA_VijeceZaStampu_5.12.2019 (1).pdf[Agenda]194 kB
Dabec

Дипломатска академија у Бечу и у академској 2020/21. години нуди више студијских програма и курсева, при чему додјељује и ограничен број стипендија. Могућности за подршку варирају од програма до програма.

Kevrope

Отворен је позив за пријаве на студије на Колеџу Европе за академску 2020/21. годину.

Ljetna Skola Austrija

Универзитет у Бечу организује љетну школу под називом - „univie: summer school for International and European Studies 2020“ која ће бити одржана у периоду од 18. јула до 15. августа 2020. године у Штроблу у Аустрији.

Прилози
PdfSHS_SummerSchool_Brochure_2020_1.pdf[ ]3374 kB
Ugrad

Амбасада Сједињених Америчких Држава у Босни и Херцеговини објављује конкурс за Global Undergraduate Exchange Program (Global UGRAD) програм размјене за академску 2020/2021.годину.

Mccain

Сљедећа генерација лидера је програм Мекејн института, лидера нове генерације (NGL), дизајниран да идентификује, обучи, умрежи и оснажи различитe групe лидера из Сједињених Америчких Држава и цијелог свијета.

Ilustracija

У Босни и Херцеговини почиње превођење и објављивања стручне литературе намијењене академској и активистичкој заједници, а посвећене борби против десничарског популизма, религијске и етнонационалне радикализације и насилног екстремизма.