Љетна онлајн школа Универзитета у Печују 25. јуни - 2. јули 2021. године

Љетна онлајн школа Универзитета у Печују под називом: "EUtopia 2021-27? Visions and Missions of Europe”, за коју су доступне CEEPUS стипендије за студенте сва три циклуса студија одржаће се од 25. јуна до 2. јула 2021. године.

Јожеф Антал љетна школа

У организацији Јожеф Антал центра знања, у периоду од 21-26. јуна 2021. године биће одржана Јожеф Антал љетна школа. Главни предмет изучавања наведене љетне школе је подручје Централне Европе заједно са ширим сусједством.

Еразмус+ онлајн инфо дан за студенте

У понедјељак, 19. априла 2021. године, са почетком у 12:00 часова, у организацији Канцеларије за међународну и међууниверзитетску сарадњу биће одржан Еразмус+ онлајн инфо дан за студенте.

LEAP Summitt 2021

У прилогу се налази позив за учествовање на LEAP догађају. Ради се о мултидисциплинарној и међународној конференцији која се одржава у Загребу 14.-15.5.2021.

Прилози
Download this file (call-for-participation-leap2021.doc)call-for-participation-leap2021.doc[ ]1230 kB
Други јавни позив за Еразмус+ размјену студената у зимском семестру академске 2021/22.

У оквиру ЕРАЗМУС+ програма – кредитна размјена – расписан је конкурс за размјену студената на сљедећим универзитетима:

Информативни вебинар Санктпетербуршког државног универзитета

Санктпетербуршки државни универзитет у склопу онлајн манифестације „Дани СПбГУ у иностранству“ 14. априла 2021. године, организује информативни вебинар за грађане Босне и Херцеговине.

Позив за учешће на онлајн догађају о развоју предузетништва на универзитетима

Универзитет у Бањој Луци, у сарадњи са Универзитетом у Товсону и Естонским предузетничким универзитетом примијењених наука, 27. априла 2021. године, организује онлајн догађај посвећен размјени искустава о развоју предузетништва на универзитетима.

Стипендије Владе Индонезије

Влада Републике Индонезије отворила је конкурс за Кемитран Негара Беркембанг стипендије.

Go Styria програм стипендија 2021/2022.

Расписан је конкурс за истраживачке стипендије на Универзитету у Грацу - Go Styria.

Go Styria је програм стипендија за мастер студенте, докторанде и постдокторанде, који су заинтересовани за краћи истраживачки боравак (максимално 4 мјесеца) на Универзитету у Грацу, а у оквиру израде њихових мастер или докторских теза, односно постдокторских истраживања.

Стипендије Владе Словачке Републике

Влада Словачке Републике у оквиру Националног програма стипендија Словачке Републике за подршку мобилности студената, докторанада, универзитетских професора, истраживача и умјетника отворила је конкурс за стипендије за зимски семестар академске 2021/2022 године.